post

Zomerkleding

STC - Wielren Shirt

Nadat we vorig jaar gestart zijn met de schaatsjasjes en wedstrijdpakken hebben we het assortiment dit jaar vergroot met salopettes en afritsbroeken. Voor het komende zomerseizoen worden ook wielrenshirts, broeken en skatepakken aan het assortiment toegevoegd. 

Een groot aantal van onze sporters is in de zomer minstens zo actief als in de winter. ook komende zomer zullen we dat voort gaan zetten. Inline skaten, zowel trainingen als wedstrijden, fietsen (naar verwachting op zaterdag- en zondagmorgen) en droogtrainingen zullen naar verwachting op het programma komen. Voor het skaten gaan we naar verwachting ook op de zaterdagmiddag van 16:00 – 17:00 uur trainen.

Omdat we ook met deze activiteiten goed voor de dag willen komen hebben we verschillende kledingstukken laten ontwerpen. Skate- en Wielrenshirts, wielrenbroeken en skatepakken.
De prijzen voor deze kledingstukken zijn als volgt vastgesteld:

STC - Wielren Shirt  Wielershirt/ Skateshirt- Pro   € 40,00
STC - Wielren Broek  Wielerbroek Pro  € 49,00
STC - Skatepak  Skeelerpak Gesublimeerd  € 67,50

(klik op het plaatje om te vergroten)

Evenals voor de winterkleding wordt er een pasavond georganiseerd. Om er voor te zorgen dat iedereen eind april kan beschikken over de kleding wordt de pasavond gehouden op: 11 februari 2015 aanstaande van 18:00 uur tot 19:30 uur in ons clubhuis.

Let op! Voor het kunnen bestellen van de kleding voor deze prijzen moeten we van de verschillende artikelen voldoende bestellingen kunnen plaatsen. Dat betekent ook dat we in principe niet meer dan één pasavond organiseren. Indien je dus kleding zou willen bestellen is dit HET MOMENT. Mocht je niet kunnen maar wel kleding willen bestellen laat het dan even weten!