post

Vergoedingen zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars

Een aantal zorgverzekeraars vergoed de contributie van de sportverenigingen van uw kinderen.

Met een aanvullende verzekering wordt door onder andere Zorg en Zekerheid 50 euro per jaar vergoed van de kosten van deelname aan een sportvereniging van welke de bond is aangesloten bij NOC NSF.  In ons geval betreft dat de KNSB en aangezien deze bij NOC NSF is aangesloten kunt u (per kind) 50 euro declareren. Voor Zorg en Zekerheid geldt dat voor de aanvullende verzekeringen  AV-Totaal en AV-GeZZin. In 2015 geldt dat ook voor AV-Cum Laude. 

Ook voor collectieve (aanvullende) verzekeringen van Zilveren Kruis schijnt een dergelijke vergoeding mogelijk te zijn. In ieder geval goed om uw eigen polis nog eens na te kijken.

U zult hiervoor wel een factuur moeten overlegen. Deze heeft u als het goed is aan het begin van dit seizoen of aan het begin van de schaatslessen ontvangen. Indien u hiervoor een kopie nodig heeft kunt u even contact opnemen via: bartrdevries@gmail.com