post

Gezellige nieuwjaarsreceptie

Wedstrijd Wintercompetitie

De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de Omni Vereniging Avanti werd goed bezocht zondag 4 januari.

Over het algemeen verschijnen hier veel leden van de toerclub maar de laatste jaren komen er ook steeds meer leden en bestuursleden van de verschillende Omni Verenigingen. Het bestuur van STC De Rijnstreek was ook goed vertegenwoordigd. Vrijwel alle bestuursleden waren aanwezig, een aantal ‘oudgedienden’ en trainers.

Tijdens de receptie werd ook met diverse mensen gesproken over de samenwerking tussen de verschillende subverenigingen die steeds meer vorm begint te krijgen. 

Op dit moment wordt er al spinningtraining gegeven voor de schaatsvereniging door Gerard van Zeyl van Triathlon Club Alphen. Voor de zomer wordt gesproken over gezamenlijke fietstrainingen en samen met de toerclub maken we gebruik van clubhuis en baan tijdens het jaarlijks te houden trainingsweekeinde met de verschillende schaatsverenigingen.

De samenwerking kan vast nog verder vorm krijgen en dit soort gelegenheden zijn bij uitstek geschikt om daar samen over van gedachten te wisselen!