post

Club- en districtskampioenschappen 2015

Clubkampioenschappen2014

De clubkampioenschappen voor Den Haag zijn gepland in Leiden wisten we al wanneer dit zou gaan plaatsvinden. Pak je agenda er bij en noteer alle belangrijke data. 

Leiden

De clubkampioenschappen in Leiden stonden al in het overzicht dat begin dit jaar is gemaakt. Deze zullen plaatsvinden op zaterdag 28 februari! Let daarbij ook op de afwijkende tijd. De clubkampioenschappen zijn er voor iedereen. Of je nu wel of niet de snelste bent van jouw groepje het is echt altijd leuk om mee te doen! Denk je eens in al die juichende vaders en moeders, opa’s, oma’s en schaatsvrienden! We zouden het echt heel leuk vinden als er zo veel mogelijk kinderen mee doen!

Districtskampioenschappen pupillen A en B

De week na de clubkampioenschappen vinden de districtswedstrijden voor ons district in Leiden plaats. Aan deze wedstrijd nemen de beste 2 of drie pupillen tot en met pupillen C mee. Sta je op het podium bij de clubkampioenschappen dan is er een redelijke kans dat je ook op de districtskampioenschappen voor onze club mag uitkomen. Deze wedstrijd vindt dus plaats op zaterdag 7 maart!

Districtskampioenschappen pupillen A, B en junioren C1

Dit jaar zal er ook weer een districtskampioenschap plaatsvinden voor de pupillen A, B en junioren C1 in Haarlem. Op dinsdagavond 24 februari zal deze verreden worden voor onze snelste rijders.

Voor de beide districtskampioenschappen geldt dat deze alleen op uitnodiging zijn.

Clubkampioenschappen Den Haag

Niet alleen de kinderen uit Leiden rijden op de clubkampioenschappen ook in Den Haag zullen er wedstrijden gehouden worden. De wedstrijden voor deze schaatsers zullen plaatsvinden op zondag 15 maart. Alle schaatsers uit Den Haag hebben inmiddels de uitnodiging ontvangen. Ook nu geldt natuurlijk dat we het leuk vinden als zoveel mogelijk kinderen en volwassenen mee doen. Zeker in Den Haag rijdt je niet alleen tegen je jaargenoten. Je rijdt vooral ook je eigen tijd en de verbetering daarvan!

De data en tijden nog even op een rijtje:

Districtskampioenschappen
pupillen A, B en junioren C1 

24 februari
17:30 uur – 19:00 uur 
Op uitnodiging! 
Clubkampioenschappen
Schaatsers Leiden 
28 februari
19:00 uur – 20:30 uur 
 
Districtskampioenschappen
mini’s t/m pupillen C
7 maart
19:00 uur – 20:30 uur 
Op uitnodiging! 
Clubkampioenschappen
Schaatsers Den Haag
15 maart
17:30 uur – 22:00 uur 
 

Net als vorig jaar zullen we in Leiden een korte bloemenceremonie houden voor de winnaars van de wedstrijden.
De echte uitreiking van de prijzen en (!) de uitreiking van de schaatsvaardigheidspaspoorten zal plaatsvinden op:

Zaterdag 21 maart vanaf 19:00 uur in ons clubhuis aan de Amerikalaan.

Ook vind daar de uitreiking plaats van de prijzen voor de deelnemers van de clubkampioenschappen van Den Haag.