post

Zwarte Pieten op het ijs

Zwarte Piet Leiden - klein

Terwijl de junioren van de vereniging op trainingskamp in Heerenveen waren werden de kinderen in Leiden verrast door een bezoek van twee zwarte Pieten. De twee Pieten waren door Sinterklaas afgevaardigd om de kinderen te trakteren.

Ieder jaar weer worden door Sinterklaas een aantal Pieten naar de Leidse kinderen gestuurd. Zij mogen dan de schaatsende kinderen trakteren maar moeten ook oefenen met het schaatsen. Dat gaat niet altijd even gemakkelijk. Zo is ook op het Alphens Sinterklaas journaal wel gezien.

Tijdens het bezoek van de Pieten wordt er wel geoefend door de zwarte Pieten hoewel dat niet altijd even makkelijk gaat. Op onze foto pagina zijn nog een aantal foto’s te zien van het bezoek. Ouders die zelf ook foto’s hebben gemaakt kunnen even een berichtje sturen aan bartrdevries@gmail.com om de foto’s er bij te laten plaatsen.