post

Zuid-Hollands kampioenschap junioren

ZHK aankondiging

De vereniging is bijzonder trots op de prestaties van onze schaatsers. Twee junioren, Swen Kleijbeuker en Liesanne van Gorkom hebben zich direct geplaatst voor deze wedstrijd. Twee andere junioren, Aniek van Gorkom en Rosa Boerefijn, staan nog op de reservelijst.

vorig jaar al wist Stork Drexhage zich te plaatsen voor dit kampioenschap met als reserve Bart Valentijn. Dat de schaatsers van de vereniging qua prestaties in de lift zitten is duidelijk te merken doordat nu maar liest vier schaatsers op deze lijst zijn verschenen. Voor Rosa en Aniek is het te hopen dat er enkele uitvallers zijn. Zuid-Holland kent de grootste schaatsdichtheid en de concurrentie voor dit soort plaatsen is erg groot.

Vorig jaar al wisten Swen Kleijbeuker, Daan Spruit, Jade Holborough-Kerkvliet en Belinda Klein zich voor de pupillenwedstrijd in januari te plaatsen. Dit jaar verwachten we ook weer dat Daan Spruit en Jade hieraan mee kunnen doen.

Meer over het Zuid-Hollands kampioenschap is ook te vinden op http://www.knsbgewestzh.nl/langebaan/