post

Schaatsen Archeon

Schaatsen Archeon

Voorgaande jaren werd door onze vereniging al schaatsles gegeven op de schaatsbaan op het Rijnplein.

Helaas is er nu al een paar jaar geen schaatsbaan meer te vinden. Het Archeon heeft deze plek nu gelukkig ingenomen en ook daar kunnen kinderen schaatsles krijgen.

Vanaf 12 december 2014 tot en met 4 januari 2015 is de schaatsbaan op het Archeon beschikbaar. Op de dinsdag- en zondagmiddag wordt door STC De Rijnstreek, de schaatsvereniging van Alphen aan den Rijn, schaatsles gegeven aan kinderen. Om 17:00 uur begint de schaatsles en om 18:00 uur is deze afgelopen. De kosten voor deze schaatslessen bedragen 25 euro voor vijf  lessen en dat is inclusief de huur van de schaatsen. Voor losse lessen bedraagt de prijs 6 euro inclusief huur van de schaatsen. Toegang tot het Archeon is voor deze activiteit vanzelfsprekend gratis en ouders kunnen de schaatslessen bekijken vanuit de bar of langs de baan, die ook nog eens geheel overdekt is.

Voor kinderen DE gelegenheid om de eerste stappen op de ijzers te nemen. Kinderen met eigen schaatsen kunnen de schaatsen gewoon meenemen (geen noren!).

Voor alle leden met kennissen, familie, vrienden of anderszins …. laat ze vooral weten dat wij op de baan schaatsles geven en hoe leuk dat wel is :)! Voor trainers uit Den Haag, Leiden en junioren uit Den Haag. Voor deze activiteit zoeken wij nog hulp. Je kan deze uren (ook) gebruiken voor de maatschappelijke stage. Meld je aan bij: bartrdevries@gmail.com