post

Sanne en Jade maken het NK een STC feestje!

Sanne NK

Regelmatig komen er acties voor op Facebook waarmee toegangskaarten voor Heerenveen zijn te ‘winnen’ of andere leuke acties van KPN Jeugdschaatsen. Sanne en Jade waren er dit keer ook bij …

Via Facebook kon je je inschrijven voor het NK Allround in Heerenveen afgelopen weekeinde om prijzen uit te reiken. Sanne Kleijbeuker was er als de kippen bij om zich hiervoor aan te melden. En met succes! Ze kreeg al vrij snel te horen dat ze geselecteerd was om de prijzen uit te reiken aan de schaatstoppers die we in actie hebben gezien dit weekeinde. Gelukkig hoefde Sanne niet alleen af te reizen naar het verre Friesland. Ze mocht nog drie personen mee nemen.

In eerste instantie selecteerde Sanne natuurlijk haar drie favoriete schaatstrainers maar die zagen af van deze enorme eer om de familie Kleijbeuker de gelegenheid te geven deze dag mee te maken.
Vanzelfsprekend koos Sanne er voor om samen met broer Swen en vader en moeder naar Heerenveen te gaan. Naast een mooi shirt en heel veel handtekeningen heeft Sanne een superdag gehad.

Maar niet alleen Sanne en familie maakten hun opwachting als toeschouwer op het NK. Onder andere de familie de Boer, Segers, Doornekamp en van Silfhout waren er en niet onopgemerkt! Jade had samen met haar broer en moeder een spandoek gemaakt speciaal voor Sven en Naomi. Sven tweette zelf al snel ‘Mijn favoriete fans! https://twitter.com/SvenKramer86/status/549167569979338752

Jade en Naomi

We denken dat zowel Sanne als Jade de dag van hun leven hadden. Maar eigenlijk was het voor alle fans genieten van dit weekeinde! Mooie en spannende races, veel emoties, teleurstellingen en blijheid overheersten op dit mooie schaatstoernooi.

Hopelijk zien we bij de komende evenementen nog meer van dit soort mooie acties van onze leden!