post

Jeugdleden rijden voor Serious Request

Serious Request Logo

Een spontaan initiatief van enkele jeugdleden van Vereniging IJssport Koudekerk en STC De Rijnstreek heeft er toe geleid dat er aanstaande zondag een sponsoractie gehouden wordt op de ijsbaan van Haarlem. De jeugdleden rijden in één uur zoveel mogelijk ronden op de ijsbaan en hopen daarvoor beloond te worden met een donatie aan Serious Request.

Iedereen kan doneren via: http://www.kominactie.nl/seriousschaatsen

U kunt een individueel lid sponsoren door per ronde te betalen, een vast bedrag te kiezen of gewoon te doneren!
Laat ons eventueel weten door een commentaar bij de donatie of door het lid te benaderen dan wel te reageren op facebook!

Alle leden van STC De Rijnstreek en Vereniging IJssport Koudekerk kunnen natuurlijk ook doneren, of meerijden en gesponsord worden! Laat het even weten via email aan info@stcderijnstreek als je mee wilt rijden naar Haarlem. We vertrekken uit Alphen aan den Rijn om 09:00 uur en rijden één uur ronden van 10:30 uur tot 11:30 uur.

Iedere rijder doneert zelf vijf euro (meer mag ook) en probeert natuurlijk zoveel mogelijk sponsoren ook te laten doneren!