post

In 2015 Inline Skate Wedstrijden in Alphen

Skeeleren - STC De Rijnstreek 2014 - klein

Het vorige zomerseizoen is al duidelijk geworden dat we als schaatsvereniging toch heel wat meer doen dan alleen schaatsen. Dankzij het enthousiasme van onze trainer Ton de Kleer skaten we al heel wat jaren. Daarbij zijn vorig jaar ook een aantal wedstrijdrijders bijgekomen.

In de regio worden vanaf april ieder jaar heel wat skatewedstrijden verreden. Dat zijn geen wedstrijden waar je echt heel goed of ervaren moet zijn. Er worden wedstrijden gereden voor alle kinderen van 8 tot 18 jaar (maar ook nog wat jongere kinderen zijn veelal welkom) in de Jan van der Hoorn inline skate competitie. Deze wedstrijden zijn bijzonder laagdrempelig en daarmee voor iedereen leuk! 

Voor de wedstrijden zijn geen licenties of andere officiele papieren noodzakelijk. Iedereen kan dus meedoen. Deelnemen aan een wedstrijd kost 2,50 euro. Je rijdt dan meestal een individuele sprint, een wedstrijd met een aantal anderen en een langere rit. 

Onze vereniging is met de organisatie van de competiie overeen gekomen dat in 2015 ook op onze baan een wedstrijd wordt verreden. De vereniging hoopt op deze manier nog meer enthousiaste skaters te krijgen die ook deze wedstrijden mee willen gaan rijden.

Meer informatie over de wedstrijden zal nog volgen de komende periode. Kijk ook eens op de site van de Jan vd Hoorn inline skatecompetitie voor meer informatie.