post

Actie Serious Request levert ruim 850 euro op

Serious Request Ruben en Liesanne

De actie van Ruben van Randeraat en diverse schaatsers van STC De Rijnstreek en Vereniging IJssport Koudekerk leverde maar liefst 887,65 euro op.

De actie werd kort voor de kerstdagen door Ruben van Randeraat opgezet. Hij wist al direct Luuk Hoogeveen, Jan Dirk Harting, Liesanne van Gorkom en Aniek van Gorkom mee te krijgen voor de actie die ‘Serious schaatsen’ werd genoemd. Doel was om geld in te zamelen voor Serious Request door middel van sponsoring van één uur schaatsen in Haarlem. En met succes! Ze haalden met elkaar door 61 ronden in één uur schaatsen 887,65 euro op. Een mooie prestatie die ook de nodige aandacht verkreeg.

Ruben en Liesanne brachten op dinsdagochtend 23 december de cheque naar het glazen huis in Haarlem waarbij ze ook op TV geinterviewd werden. Vervolgens konden ze zelf de cheque deponeren en mochten ze een verzoeknummer indienen. Heel toepasselijk werd dat ‘Ice ice baby’ van Vanilla Ice.

Wij zijn trots op onze leden die gezamenlijk een dergelijk goed doel ondersteunen en dat ook nog eens met elkaar spontaan ‘regelen’! Ruben, Luuk, Jan Dirk, Liesanne en Aniek bedankt!