post

Wedstrijd 11 oktober in Leiden

VIJK Wedstrijd LeidenOp zaterdag 11 oktober kunnen de schaatsers van onze vereniging die in Leiden schaatsen ook meerijden met de wedstrijd die door Vereniging IJssport Koudekerk wordt georganiseerd. Inmiddels hebben zich al een flink aantal kinderen ingeschreven.

De wedstrijd is op zaterdagmorgen 11 oktober vanaf 07:00 uur. Bijzonder vroeg maar helaas is dan het ijs voor dit soort activititeiten beschikbaar in het weekeinde. We verwachten dat de wedstrijd tot maximaal 09:00 uur duurt. Zorg wel dat je op tijd bent. De wedstrijd begint ook zonder jou!

In Leiden is het bij wedstrijden verplicht een helm te dragen. Een fietshelm is hierbij voldoende. Als je geen eigen helm hebt zorgen wij dat we een reservehelm bij ons hebben.

Voor veel kinderen is het de eerste keer dat ze een wedstrijd rijden op tijd. Het gaat er dan ook niet zozeer om of je de wedstrijd wint maar meer welke tijd je neerzet. Bij een volgende keer kan je dan kijken hoezeer je je hebt kunnen verbeteren. 

Kinderen rijden, afhankelijk van de leeftijd, 1,2 of 4 ronden.

Heb je je nog niet opgegeven, dat kan nog tot donderdag. Mail even met bartrdevries@gmail.com.