post

Schaatsvaardigheidspaspoort 2014

VaardigheidsPaspoort

Vorig jaar zijn we begonnen met het schaatsvaardigheidspaspoort en dat is ons bijzonder goed bevallen. Dit jaar gaan we daar dus mee verder. De vraag is aan kinderen die vorig jaar al een een  schaatsvaardigheidspaspoort hebben ontvangen of ze die willen meenemen en willen inleveren bij hun trainer. Aan het einde van het seizoen ontvangen ze deze natuurlijk terug, hopelijk met een hoop  nieuwe kruisjes! 

 

Kinderen die nog geen paspoort hebben ontvangen deze aan het einde van het seizoen.

 

Naast het vaardigheidspaspoort zullen we dit jaar ook de oude diploma’s en proeven van stal houden. We merken dat de kinderen het nog altijd leuk vinden om te weten hoe snel (en goed) ze kunnen  rijden. Aan het einde van het seizoen zullen dan ook nog steeds de start- en remproef worden afgenomen naast de slalomproef. Het diploma wordt einde van het seizoen samen met het paspoort  uitgereikt.
 
Omdat we het belangrijk vinden dat ook de kinderen (en ouders) weten wat ze mogen verwachten zouden we graag willen dat jullie zelf ook kijken wat je moet kunnen voor de verschillende niveaus van  het vaardigheidspaspoort. Er zijn daarvoor verschillende hele goede fimpjes door de KNSB beschikbaar gesteld. We adviseren iedereen deze eens goed samen met uw kind te bekijken. Dat kan op: