post

Schaatssimulator op de Alphense jaarmarkt

Schaatssimulator Op de jaarmarkt op woensdag 17 september aanstaande zal onze vereniging zich voor het eerst presenteren… en hoe! We hebben een stand met een schaatsimulator!

De schaatssimulator bestaat uit twee digitale schaatsplanken waarmee deelnemers zich al schaatsend kunnen voortbewegen in een virtueel ijsstadion. Op deze manier kunnen ouders tegen hun kinderen, kinderen onderling of schaatsers tegen niet-schaatsers de krachten meten. Met behulp van maar liefst vier monitoren kunnen de deelnemers en het publiek de vorderingen bijhouden.

De schaatssimulator kunnen we plaatsen dankzij diverse sponsoren. Blokland BV, Themapark Archeon, Jan vd Hoorn schaatssport, Kwekerij de Kleerkast en Ervaring werkt hebben allen een bijdrage gedaan waarme we dit evenement kunnen invullen!

 Bij deze presentatie is ook voormalig lid Bart Valentijn aanwezig. Bart heeft tot vorig jaar bij STC De Rijnstreek geschaatst en is het nieuwe seizoen bij het semiprofessionele schaatsteam Wim Nieuwenhuizen gestart. Bart zal de strijd aangaan met de Alphense schaatsers op de schaatssimulator en daarnaast geïnteresseerden vertellen over zijn liefde voor de schaatssport en de Alphense vereniging.

Vanzelfsprekend proberen we publiek enthousiast te maken voor de schaatssport en onze vereniging. Kom dus vooral met famile en vrienden om een ‘rondje’ te maken in ons virtuele ijsstadion!