post

Rabobank sponsorfietstocht 2014

Rabobank Fietstocht Aanstaande zondag 21 september is het zover. De jaarlijkse sponsorfietstocht van de Rabobank Rijnstreek. Zoals al eerder in de mail aangegeven zouden we dit jaar meer in verenigingsverband willen gaan fietsen. Dat is vanzelfsprekend geen verplichting maar wellicht wel zo leuk. Natuurlijk omdat dit wel zo gezellig is maar daarnaast ook om een goede indruk in Alphen te maken. Zeker als we in onze clubkleding kunnen fietsen, alhoewel dat natuurlijk ook geen verplichting is.

 
We hopen in ieder geval op zo veel mogelijk deelnemers. We proberen binnen de vereniging het niveau van trainers. trainingen en dus de schaatsers te verhogen door middel van opleidingen en extra trainingen maar dat kost natuurlijk ook geld. Door mee te doen met de sponsorfietstocht ontvangt de vereniging een bijdrage per deelnemer en dat kunnen we dus heel goed gebruiken.
 
We willen met zijn allen verzamelen om 09:30 uur bij ons clubhuis aan de Amerikalaan. Vandaar rijden we naar het eerste startpunt, de Rabobank aan de Flemingweg waar we ons inschrijven en ‘te fiets’gaan. Inschrijven doen we onder:
 
Nummer 85 – STC De Rijnstreek.
 
We verzamelen met elkaar, ongeacht welke afstand we fietsen. Vanaf de Rabobank zullen de groepen ongetwijfeld wel opslitsen.
Voor de snelle rijders wil ik wel benadrukken dat we met helm gaan rijden!
 
Het staat iedereen natuurlijk geheel vrij om met familie en vrienden zelf een rit te maken. Wel hopen we dan zoveel mogelijk rijders STC De Rijnstreek te krijgen!
 
Hopelijk allemaal tot zondagochtend!