post

Kick Off Jeugdschaatsen Den Haag

Kick Off Nog een kleine vier weken en dan mogen we het ijs weer betreden in Den Haag.

Via Facebook en andere media zien we dat een groot aantal van jullie er al helemaal klaar voor is, inclusief alle benodigde materialen! Ook wij zijn druk bezig met de voorbereidingen. We willen graag met jullie delen op welke wijze we invulling gaan geven aan het seizoen.

 

Door middel van een kick off, waarbij we jullie allemaal verwachten, zullen we een en ander gaan toelichten. We verwachten jullie allemaal op vrijdag 26 september om 19:30 uur aanstaande in ons clubhuis aan de Amerikalaan. Wij zorgen voor koffie, thee, limonade en koek.

 

Onderwerpen die de revue zullen passeren zijn onder andere:
– Kennismaken met elkaar en de trainers
– Groepsindeling
– Algemene gedragsregels op en rond de baan
– Algemene trainingsregels
– Coaching bij wedstrijden
– Uitreiken van abonnementen (indien ontvangen)
– Uitreiken bestelde kleding (indien ontvangen)

 

Wellicht heb je zelf ook onderwerpen die je wilt bespreken. Stuur die alsjeblieft voor de bijeenkomst in dan kunnen we die tijdens de bijeenkomst behandelen. Als je dat liever wilt kan het ook persoonlijk besproken worden natuurlijk!

 

Mocht je die dag verhinderd zijn laat het ons dan vooraf weten!

 

Met vriendelijke groeten,

 

namens bestuur en trainers van STC De Rijnstreek

Bart de Vries