post

Clubkleding passen en (ver)kopen – 16 juli 2014

Beste mensen, woensdag 16 juli van 19:00 uur tot 21:00 uur aanstaande organiseren we een pasavond voor de clubkleding. Dit zal plaatsvinden in ons clubhuis aan de Amerikalaan 163!  Net als vorig jaar hebben we paskleding beschikbaar. We hebben de mogelijkheid om de volgende kleding te passen en te bestellen: 

Soort Prijs Omschrijving
Schaatsjasjes   €47,00

De (inmiddels) bekende trainingsjasjes in blauw met witte band en zwarte afwerking.

Logo in wit op de achterzijde en voor op de borst.

Wedstrijdpakken  €99,00  Zie foto
Dit jaar hebben we naast de bekende jasjes en pakken ook   
 Salopeds €43,00 Een voorbeeld van een Saloped zonder opdruk staat hieronder. Onze salopeds hebben op het linkerbeen de naam van de vereniging en het logo.
Afritsboeken €53,00 Net als de Salopeds worden de afritsbroeken voorzien van de naam van de vereniging en het logo op het linkerbeen.

 Voorbeeld: schaatsjasjes:

 Kleding - Schaatsjasjes

 

 

 

 

 

 

 

Voorbeeld wedstrijdpakken:

Kleding - Schaatspak

Kleding - Schaatspak 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorbeeld saloped:

Kleding - Saloped

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Net als vorig jaar kunt u komen passen en uw bestelling bij ons opgeven. 

Wij geven u direct de rekening mee. Let op! Pas na betaling is de bestelling definitief en gaan wij over tot bestellen bij de leverancier.
In verband met de noodzakelijke levertijd bestellen wij uiterlijk 30 juli. Wij verzoeken u dan ook voor die tijd de rekening voldaan te hebben.

Kleding verkopen

Zoals beloofd bieden wij u ook de mogelijkheid uw schaatsjasjes en/of wedstrijdpak van vorig jaar te verkopen. Dit werkt als volgt:
U zorgt er voor dat de kleding netjes en schoon meegenomen wordt.

  • U kunt de kleding tijdens de avond zelf aanbieden aan de geinteresseerden en direct laten betalen of een afspraak daarover maken

of

  • U voorziet de kleding van een formulier met daarop: uw naam, email adres, telefoonnummer, giro-of bankrekeningnummer en wat u voor de kleding wilt hebben. 
    Dit levert u in bij de verkopers die het dan te koop zullen aanbieden. Bij eventuele verkoop wordt de koper een factuur meegegeven die  direct betaald moet worden. Zodra wij dit binnen hebben maken wij het op onze beurt over aan de verkoper. 

De ‘Winkel’ gaat woensdagavond om 19:00 uur open en zal om 21:00 uur sluiten.
Eventuele vragen kunt u kwijt bij bartrdevries@gmail.com.