post

Toertocht 2013

Toertocht2013 foto 12 kleinHet leek er op dat het weer een toertocht in Alphen aan den Rijn en omstreken nog niet zou toelaten. De jaarlijkse alternatieve toertocht op het ijs in Leiden bood in dit geval gewoon zoals elk jaar de oplossing. De pupillen van de vereniging konden hun hart ophalen door allen op het eigen niveau zo ver mogelijk te rijden.

De jongste kinderen reden 1 rondje per stempel terwijl de oudste kinderen er maar liefst 8 per stempel reden. Omdat de kinderen zich over het algemeen uitgedaagd voelen om meer ronden te rijden is er altijd een mogelijkheid om er daarna nog meer te rijden. Daar werd behoorlijk gebruik van gemaakt. De kinderen overklasten zichzelf door soms wel het dubbele aantal ronden te rijden.

Aan het einde van de toerticht was er voor iedereen een herinnering.

Op picasa staan nog wat extra foto’s! (Ook via het menu Foto en video en 2013)