post

Programma kerstvakantie

Toertocht 16 - klein De komende weken zal er een aangepast programma zijn op het ijs in Leiden. Aanstaande zaterdag, 21 december, schaatsen we met familie en vrienden. Op zaterdag 28 december is er geen schaatsen.

 

Zaterdag 21 december, twee uur schaatsen – Neem je vader, moeder, broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje mee!

Dit is de eerste dag van de kerstvakantie. Wij hebben als vereniging het ijs van 16:30 u – 18:45 uur.

Je hoeft het natuurlijk geen twee uur vol te houden, maar het mag wel. Traditioneel mogen alle kinderen ook een ouder meenemen het ijs op.

We hebben dit jaar minder kinderen dan we de laatste jaren gewend waren. Dat betekent dat we voldoende ruimte hebben voor extra mensen op het ijs. We hebben daarom besloten dat alle kinderen niet alleen een ouder mee mogen nemen het ijs op maar dat ieder kind ook een vriendje of vriendinnetje mee mag nemen.

Er zijn die avond zeker begeleiders aanwezig, maar we zullen niet de lessen draaien zoals jullie dat gewend zijn. Kinderen en ouders kunnen aanwijzingen krijgen, maar er is volop gelegenheid om gewoon vrij te schaatsen

 

Zaterdag 28 december – Geen schaatsen

Wij kunnen dan NIET terecht op het ijs in Leiden. Ter Aar en Leimuiden hebben dan van 16:30 uur – 18:45 uur het ijs. Zij organiseren dan hun avond waarop ook ouders het ijs op mogen.

 

Vanaf zaterdag 4 januari! – Gewijzigde tijden

Vanaf deze zaterdag zijn er weer gewoon schaatslessen en is het ijs alleen voor de kinderen beschikbaar.

De tijden zijn dan echter gewijzigd. Vanaf die datum schaatsen wij van 17:45 – 18:45 uur.

 

KerstvakantieNieuws volgt!

In de kerstvakantie gaan we al jaren enkele keren naar Haarlem. We hebben zaterdag overleg of we dit jaar ook weer gaan. Hou je mailbox in de gaten voor meer informatie.

Namens het bestuur en de begeleiders,