post

Schaatsclinic voor basisscholen

FotoLeiden 2 KleinDe Alphense schaatsvereniging STC De Rijnstreek heeft de groepen 5,6 en/of 7 van de Alphense Basisscholen uitgenodigd voor een schaatsles of -clinic.

Wanneer: Op donderdag 12 december aanstaande van 14:00 uur tot 15:00 uur kunnen wij tot maximaal tien groepen van ongeveer 25 kinderen ontvangen op de schaatsbaan in Leiden. Een leuk alternatief voor de gymles en een mooie start van het winterseizoen!  

Niveaus: Onder leiding van ervaren trainers van de vereniging kunnen wij de kinderen op alle niveaus de beginselen van het schaatsen leren en/of hun schaatskunsten verbeteren. Er is dus geen schaatservaring vereist. We delen de groepen zodanig in dat iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan doen.

Kosten: Voor de schaatslessen vragen wij een vergoeding van 25 euro per groep. Kinderen moeten zelf schaatsen meenemen. Voor kinderen die zelf geen schaatsen hebben zijn er schaatsen te huur. De kosten hiervoor zijn 4,50 per paar. Vooraf zal een intekenlijst worden gebruikt om ervoor te zorgen dat er voldoende schaatsen aanwezig zijn.

Lokatie: De schaatslessen worden gegeven in de schaatshal in Leiden aan de Vondellaan.

Aantal kinderen: Zoals aangegeven is er een beperkt aantal groepen die we gelijktijdig kunnen ontvangen. Momenteel is dat aantal vastgesteld op 10 groepen, waarbij we er van uit gaan dat een groep ongeveer 25 kinderen telt. Bij veel aanmeldingen kunnen we een tweede sessie organiseren.

Aanmelden: Als u met uw basischoolgroep wilt deelnemen, neem dan via mail contact op met: bartrdevries@gmail.com
Graag dit snel doen, in december is het extra druk met aanvragen.