post

Nieuwe clubkleding kan worden besteld

RijnstreekJas2Nadat vandaag ook de Leidse ijsbaan blauw kleurde bleek duidelijk dat veel mensen de clubkleding waarderen. De vraag is zodanig dat we verwachten een nieuwe bestelling te kunnen plaatsen.

Op vrijdagavond in Den Haag schaatste bijna iedereen in de nieuwe clubjasjes. Op zaterdag was het wel minder maar zelfs daar was een grote hoeveelheid kinderen die clubjasjes hadden besteld. Vanuit diverse leden kwam het verzoek om nieuwe jasjes te bestellen. Voor een bestelling die we kunnen doen hebben we wel een minimale hoeveelheid jasjes nodig. Momenteel hebben zijn er vier jasjes besteld. Het minimale te bestellen jasjes is tien dus als er meer mensen willen bestellen zullen we daartoe overgaan zodra we er minimaal tien hebben.

Omdat er ook een levertijd van 8 tot 10 weken voor staat willen we de jasjes wel zo snel mogelijk kunnen bestellen. Wij denken dat we de jasjes net voor kerst kunnen verwachten als we ze volgend weekeinde kunnen bestellen. Daarom bij deze de vraag of u het zo snel als mogelijk zou willen laten weten als u een jasje wilt bestellen. Voor het passen van de jasjes is het het makkelijkste als u dat ‘regelt’ met een kind dat al een jasje draagt en ongeveer dezelfde grootte heeft als uw eigen kind.

De prijs van de jasjes bedraagt 47 euro. Dit moet vooraf worden voldaan door het geld over te maken op onze girorekening. Hiervoor ontvangt u een factuur.

In de zomer zullen we een nieuwe pas- ruilavond organiseren. Evenals dit jaar zal er één avond zijn waarop u nieuwe kleding kunt bestellen. Op deze avond kunt u ook uw eigen kleding verkopen en/of van anderen kleding kopen.

Geeft u in ieder geval zo snel als mogelijk (maar in ieder geval uiterlijk zaterdag 12 oktober) aan of u kleding wilt bestellen en in welke maat!