post

Rabo Sponsortocht 22 september 2013

Rabobank FietstochtFietst u ook mee op 22 september?

Evenals voorgaande jaren fietst STC De Rijnstreek mee met de Rabobank Sponsortocht. Niet alleen nuttig om de clubkas te spekken maar ook een vreselijk gezellig en leuke tocht in en rondom Alphen aan den Rijn. Op verschillende locaties worden de fietsers onthaald. Muziek, dans en de nodige versnaperingen. Nieuw dit jaar is de kinderroute van 15 kilometer. Nu kunnen dus alle broertjes, zusjes en (klein) kinderen meefietsen. Reserveer de datum in je agenda en fiets mee!

De Rabobank Sponsorfietstocht wordt georganiseerd om verenigingen en stichtingen een extra steuntje in de rug te geven. Samen het verenigingsleven verder helpen. Dat is het idee achter de Rabobank Sponsorfietstocht.

Nieuw! Kinderroute van 15 kilometer
Iedereen is van harte welkom om mee te fietsen op zondag 22 september, speciaal voor kinderen is er een kinderroute van 15 kilometer gecreëerd. Zo verdienen alle kinderen die de 15 kilometer afleggen € 3,- voor onze clubkas! Samen fietsen we extra veel zakgeld bij elkaar voor de clubkas.

Meer kilometers? Meer geld voor de clubkas!
Ook is er gedacht aan de meer geoefendere fietsers. De 40 kilometer levert de clubkas een bedrag op van € 6,-. En de route van 60 kilometer is zelfs € 10,- per deelnemer waard. Zo kan het te verdienen bedrag flink oplopen!

Mobiliseer de hele familie
We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kun je daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa’s en oma’s. Iedereen die namens onze vereniging deelneemt levert geld op, dus hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Aanmelden
Individuele fietser melden zich ’s morgens bij één van de startpunten. We vinden het wel fijn om te weten wie er allemaal meefietsen. Meld je daarom aan bij Bart de Vries ( penningmeester@stcderijnstreek.nl of  bartrdevries@gmail.com). Vermeld ook met hoeveel personen je deelneemt.

Meer informatie Op de website www.rabobank.nl/rijnstreek vind je een overzicht van alle startpunten. Doe je aan Twitter? Volg @Raborijnstreek dan ontvang je al het nieuws over de Rabobank Sponsorfietstocht.