post

Zomerfeest uitnodiging

barbecue 1374180667Op zaterdag 31 augustus a.s. viert Omnivereniging Avanti haar jaarlijkse zomerfeest. De gelegenheid om, onder het genot van een heerlijke barbecue en een drankje, bij te praten na de vakantie, terug te kijken op een mooie skatezomer en vooruit te kijken naar een mooie winter! Start van het feest om 17.00 uur in/bij ons clubhuis.

Graag nodigen wij bij deze alle leden en donateurs van de subverenigingen en hun partners uit voor dit zomerfeest.

Vooraf aanmelden moet ! Om de organisatie van de barbecue goed te laten verlopen willen wij graag vooraf weten op hoeveel deelnemers wij kunnen rekenen. Geef u daarom zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 23 augustus a.s. op bij de secretaris (secretaris@stcderijnstreek.nl) van uw subvereniging.

Wij zien uit naar een mooi feest met veel deelnemers!

Dagelijks bestuur Omnivereniging Avanti,

Piet van Zaal, Marcel Baks en Marijke van Ast