post

STC De Rijnstreek skeelert met De SportVrouw

Stichting De SportVrouw biedt laagdrempelige sport voor vrouwen. “Bij ons staat ‘gezellig bewegen’ centraal. Dat betekent lekker ongedwongen sporten en samen afsluiten met een kopje koffie/thee”, aldus SportVrouw-coach Janine Heemskerk.

Onze trainers Ton de Kleer en Bart de Vries geven deze samenwerking vorm door deze skeelergroep elke woensdagavond te begeleiden. Vanaf 5 juni t/m 25 september zijn elke woensdagavond om 20 uur de deelnemers van De SportVrouw welkom bij de wielerbaan aan de Amerikalaan 163. Bij de eerste trainingen is het duidelijk geworden dat plezier de belangrijkste drijfveer is. Ken je ook iemand die wilt deelnemen? 

Inschrijven kan via de website www.DeSportVrouw.nl of telefonisch 06-41751566.

STC De Rijnstreek laat zich in elk geval van haar sportieve kant zien!

skeelersportvouw-2